Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını sıkıntılı görmek

Rüyada kızını sıkıntılı görmek

Rüyada kızını sıkıntılı görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kızını sıkıntılı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada kızını sıkıntılı görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini sıkıntılı görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada para sıkıntısı çektiğini görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments