Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fili kucaklamak

Rüyada fili kucaklamak

Rüyada fili kucaklamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada fili kucaklamak gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada fili kucaklamak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşini kucaklamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kucaklamak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu kucaklamak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını kucaklamak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta kucaklamak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada ikiz bebek kucaklamak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu kucaklamak önünün kapanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments