Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada kendi kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada kendi kızının hamile olduğunu görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı adımlar atacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Rüyada babanın kızını hamile görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada bir kızı hamile görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada babanın kızını hamile olduğunu görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, başarısız olacağına, para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kızını hamile görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments