Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hamile görmek

Rüyada kızını hamile görmek

Rüyada kızını hamile görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızını hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada babanın kızını hamile görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir anda atılıma geçeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek adaletin geleceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işarettir.

Rüyada kızını hamile kadın görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kızını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, şansının ve bahtının döneceğine yorulur.

Rüyada kızını hamile görmek çok daha büyük işlere gireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada genc kızı hamile görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments