Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını çağırmak

Rüyada kızını çağırmak

Rüyada kızını çağırmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Rüyada kızını çağırmak gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kızını çağırmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada bağırıp çağırdığını görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada azraili çağırmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ölen birini çağırmak açların doyacağına, işlerinin iyi gideceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada kedi çağırmak isabetli kararlar alacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada isimle çağırmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, gelir kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada düğüne çağırmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Rüyada polis çağırdığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments