Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını bitli görmek

Rüyada kızını bitli görmek

Rüyada kızını bitli görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını bitli gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kızını bitli görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret eder.

Rüyada kızının kafasında bit görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçında bit görmek aynı karşılığı alamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Rüyada saç taramak bit görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada bit pire görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, şansının da döneceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada biti saçta görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sirke bit görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bundan hayır göreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçında bit görmek malını ve parasını sağlama alacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments