Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında bit görmek

Rüyada saçında bit görmek

Rüyada saçında bit görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, borçlarının çoğalacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Rüyada saçında bit gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada saçta bit almak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçta bit ve sirke görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada saçta bit yavrusu görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçından bit döküldüğünü görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçtan bit öldürmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, istediği noktalara ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Rüyada saçindan bit ayiklamak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada saçta bit aramak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada saç taramak bit görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments