Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biti saçta görmek

Rüyada biti saçta görmek

Rüyada biti saçta görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada biti saçta gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçtan bit ayıklamak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada kendi saçından bit temizlemek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, adından konuşulur olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Rüyada saça bit düşmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını bitli görmek onlarla ayrı düşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada saçında bit ve sirke görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın içinde bit görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments