Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını bıçaklamak

Rüyada kızını bıçaklamak

Rüyada kızını bıçaklamak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kızını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada kızını bıçaklamak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işaret eder.

Rüyada aslan bıçaklamak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Rüyada eşi bıçaklamak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini bıçaklamak öldürmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada yılanı bıçaklamak maddi gücünün eksileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada anne bıçaklamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak çok güzel günler geçireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments