Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan bıçaklamak

Rüyada aslan bıçaklamak

Rüyada aslan bıçaklamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, daima afiyette olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada aslan bıçaklamak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Rüyada aslan bıçaklamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, terfi alacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını bıçaklamak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, birçok engelin aşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevgili bıçaklamak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı bıçaklamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu bıçaklamak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi bıçaklamak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini bıçaklamak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

Rüyada kendini bıçaklamak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, bereketin eksileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments