Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi bıçaklamak

Rüyada eşi bıçaklamak

Rüyada eşi bıçaklamak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ümitsizliğe, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada eşini bıçaklamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşi bıçaklamak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, gönül sızılarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin bıçakladığını görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocasını bıçaklamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini bıçaklamak öldürmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada babanı bıçaklamak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada balık bıçaklamak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini bıçaklamak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments