Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetli namaz kıldığını görmek

Rüyada adetli namaz kıldığını görmek

Rüyada adetli namaz kıldığını görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, endişelerinin son bulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, rütbe alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada adetli namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada adetliyken namaz kılmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada adet iken namaz kılmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada adetli namaz kıldığını görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cemaatle cuma namazı kılmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir yakının namaz kıldığını görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada cenabetken namaz kılmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kapının önünde namaz kılmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz ters kılmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments