Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetli bezi görmek

Rüyada adetli bezi görmek

Rüyada adetli bezi görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adetli bezi gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada başkasının adet bezini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada temiz adet bezi görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada adet bezi görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayatınızın neşe dolacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adetli bezi görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada adet bez görmek sorunların tamamen biteceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet bezi değiştirmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kirli adet bezi görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada adet bezini yıkamak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sözleri tutulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments