Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın kül görmek

Rüyada kızgın kül görmek

Rüyada kızgın kül görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kızgın kül gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kızgın kül görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kül tablası kırmak büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine yorulur.

Rüyada kömür külü görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada küle basmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kül görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada külü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara külü temizlemek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments