Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül görmek

Rüyada kül görmek

Rüyada kül görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, engel teşkil edeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kül gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada sobanın içinde kül görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın külü görmek maddi durumunun düzeleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kül görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işarettir.

Rüyada küle basmak iyi halinin kalmayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kül yemek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigaranın külünü görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü külü görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments