Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külü görmek

Rüyada külü görmek

Rüyada külü görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada külü gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Rüyada kül atmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalettir.

Rüyada yanarak kül olmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada soba külü görmek dertlerin sona ereceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet eder.

Rüyada ocakta kül görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada külünçe görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kül yağdığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küllü su içmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ateş ve kül görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments