Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın köpek görmek

Rüyada kızgın köpek görmek

Rüyada kızgın köpek görmek başarı elde edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın köpek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kızgın köpek görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok doğru bir yol tutulacağına işarettir.

Rüyada kızgın baba görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın olduğunu görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın yağ dökmek rahat bir hayat sürüleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızgın kül görmek borçların kapanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, malların artacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın ayı görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, zorlukların geride kalacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulur.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın kalabalık görmek huzursuzlukların son bulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments