Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın yılan görmek

Rüyada kızgın yılan görmek

Rüyada kızgın yılan görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın yılan gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kızgın yılan görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada kızgın yağ görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın şiş görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, ticaretin önünün açılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret eder.

Rüyada kızgın surat görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada ölünün kızgın olduğunu görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kızgın görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını kızgın görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments