Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görücü gitmek

Rüyada görücü gitmek

Rüyada görücü gitmek dertlerin son bulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görücü gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada görücüye gitmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada görücü gitmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, işlerinde verimin artacağına delalettir.

Rüyada kıza görücü gitmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada birine görücü gitmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada görücü usulüyle evlenmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane görücü görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada görücüye çıktığını görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments