Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile sanmak

Rüyada kendini hamile sanmak

Rüyada kendini hamile sanmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini hamile sanmak gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Rüyada hamile olduğunu sanmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulur.

Rüyada hamile sanmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işarettir.

Rüyada kendini hamile sanmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada siyah sandik görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada cin gördüğünü sanmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet eder.

Rüyada öldürdüğünü sanmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada babasının öldüğünü sanmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments