Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş başladığını görmek

Rüyada savaş başladığını görmek

Rüyada savaş başladığını görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada savaş başladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada savaşın başladığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada savaş başladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski işine geri başlamak eş ve evlat sahibi olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada yeni bir ilişkiye başlamak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, maddi gücünün katlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada yeni bi işe başlamak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sigaraya başladığını görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bankada işe başlamak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmaya başladığını görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments