Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının adet bezini görmek

Rüyada başkasının adet bezini görmek

Rüyada başkasının adet bezini görmek amacına ulaşacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kötü günler geçireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının adet bezini gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada adet bezi değiştirmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada adet bezi görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hüsrana uğrayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada adet bezleri görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada adet bezi yıkamak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kirli adet bezi görmek işveren pozisyonuna geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada adet bez görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasının adet bezini görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisini geliştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada adetli bez görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments