Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamda durmak

Rüyada kıyamda durmak

Rüyada kıyamda durmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamda durmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Rüyada kıyama durmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kıyamda durmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken kıyamda durmak yaralarına da merhem olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyam görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada kıyame suresini okumak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyam etmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

Rüyada tek ayak üstünde durmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, bir organizasyona katılacağına rivayet eder.

Rüyada cemaatle namaza durmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments