Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyam etmek

Rüyada kıyam etmek

Rüyada kıyam etmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına tabir olunur.

Rüyada kıyam etmek gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada kıyame suresini okumak moralinin bozulacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyam görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyama durmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken kıyamda durmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada kıyam etmek gözünün de gönlünün de doyacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamda durmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, zor günlerin biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments