Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyam görmek

Rüyada kıyam görmek

Rüyada kıyam görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyam gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada kıyame suresini okumak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyam etmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyam görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kıyamda durmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kıyamda durmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyama durmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments