Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyama durmak

Rüyada kıyama durmak

Rüyada kıyama durmak başarılarının tadına varacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, zengin bir hayat süreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyama durmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var.

Rüyada kıyamda durmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılarken kıyamda durmak kazançta zarar edeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine tabir olunur.

Rüyada kıyama durmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyam görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyam etmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya işaret eder.

Rüyada kıyame suresini okumak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada yolda durmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, zengin için yoksulluğa alamet eder.

Rüyada taşın üstünde durmak patron koltuğunda oturacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments