Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetlerini taşımak

Rüyada kıyafetlerini taşımak

Rüyada kıyafetlerini taşımak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerini taşımak gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada kıyafet taşımak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rakipsiz hale geleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetlerini taşımak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada ağır bavul taşımak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada buğday sapı taşımak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi sırtımda taşımak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Rüyada traktörle taş taşımak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Rüyada üzerinde silah taşımak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su şişesi taşımak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments