Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde silah taşımak

Rüyada üzerinde silah taşımak

Rüyada üzerinde silah taşımak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yüküne ortak olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde silah taşımak gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Rüyada elinde silah taşımak birçok yeni fikir edinileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belde silah taşımak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada üzerinde silah taşımak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, daima ona hürmet göstereceğine delalet eder.

Rüyada üstünde silah taşımak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı taşımak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar taşımak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucakta bebek taşımak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments