Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetinin kirlendiğini görmek

Rüyada kıyafetinin kirlendiğini görmek

Rüyada kıyafetinin kirlendiğini görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada kıyafetinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada kıyafeti kirli görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini görmek zaaflarına kapılacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli kıyafet görmek endişelerin biteceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalettir.

Rüyada kirli kıyafet giymek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada kirli kıyafetler görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetinin kirlendiğini görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul kıyafeti almak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments