Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul kıyafeti almak

Rüyada okul kıyafeti almak

Rüyada okul kıyafeti almak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, iyiliğe kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada okul kıyafeti almak gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada okul kıyafeti almak küskünlük yaşanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada okul kıyafeti giymek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada kendini okul kıyafetiyle görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Rüyada siyah okul önlüğü giymek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada okul ve sınıf görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına tabir olunur.

Rüyada yeni okula başlamak onların mutlu haberlerini alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada okul ve para görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments