Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini görmek

Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini görmek

Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine inanılır.

Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kıyafetlerinin kirlendiğini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli kıyafet giymek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına inanılır.

Rüyada kirli kıyafetler görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetinin kirlendiğini görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafeti kirli görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, başarılarının tadına varacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kirli kıyafet görmek güzel haberler alacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, dertlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kıyafetli erkek görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Rüyada kıyafet hazırlamak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments