Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kıyafetini giymek

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayallerine ulaşacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rızkın ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kıyafetini giymek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kıyafeti giymek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kıyafeti giymek başarılı işlere imza atılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşçı kıyafeti giymek kendisini çok iyi hissedeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kıyafet giymek arzularına kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kıyafet giymek bereketin ve verimin çoğalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir kıyafet giymek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments