Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık tişört görmek

Rüyada yırtık tişört görmek

Rüyada yırtık tişört görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tişört gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada yırtık tişört giymek üzüntülerin sevince döneceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık tişört görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tişört giymek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tişört görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, vefakar bir insan olunacağına, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Rüyada beyaz tişört satın almak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tişört almak başarıyla geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine inanılır.

Rüyada tişört yıkamak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk tişört görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments