Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık tarlası görmek

Rüyada kıvırcık tarlası görmek

Rüyada kıvırcık tarlası görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine yorulur.

Rüyada kıvırcık tarlası gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada kıvırcık tarlası görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık dikmek her şeyin ters gideceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede kıvırcık görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı bebek görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek programların ve projelerin tutmayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments