Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır olduğunu görmek

Rüyada kısır olduğunu görmek

Rüyada kısır olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Rüyada kısır köftesi yemek yersiz yere suçlanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır kadını hamile görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, geçim kaygısı duymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kısır olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, herkesin desteğinin alınacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada kısır birini hamile görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada kısır yemek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır olmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, onun zamanını çalacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada kısır yemeği görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments