Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın karpuz yemek

Rüyada kışın karpuz yemek

Rüyada kışın karpuz yemek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, diplomalı kimse olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kışın karpuz yemek gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada kışın karpuz yemek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına inanılır.

Rüyada kışın karpuz görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalettir.

Rüyada kışın üzüm yemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kışın erik yemek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kışın kiraz yemek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kışın dondurma yemek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada kışın yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kışın kar görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments