Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın gül görmek

Rüyada kışın gül görmek

Rüyada kışın gül görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışın gül gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle devam eden işleriniz veya projeleriniz aksayabilir ya da ikinci planda kalabilir.

Rüyada kışın gül görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada kışın erik yemek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışın yüzmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulur.

Rüyada kışın kiraz görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kışın güneş görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışın denize girmek çok büyük hayır duaları alacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın yeşillik görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments