Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kısaltmak

Rüyada saçlarını kısaltmak

Rüyada saçlarını kısaltmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını kısaltmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Rüyada saçını kısa olduğunu görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada birinin saçını kısa görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kızının saçını kısa görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçını kısa görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin saçlarını kısa görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kısa sarı saç görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, konforunun artacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kısa saçlı olmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments