Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saçlı bayan görmek

Rüyada kısa saçlı bayan görmek

Rüyada kısa saçlı bayan görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, eski enerjisini bulacağına işaret eder.

Rüyada kısa saçlı bayan gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kısa saçlı bayan görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntılarını aşacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçını kısa görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet eder.

Rüyada saçları kısacık kestirmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada saçların kısa olduğunu görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet eder.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kısa görmek çok iyi mevkilere geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments