Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarını kısa görmek

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek hayatının da düzene gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, onlara değer vereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada saçını kısa kestirmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Rüyada kadında kısa saç görmek helal rızık elde edeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kızının saçını kısa görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin saçını kısa görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçının kısa olduğunu görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yatırımların heba olacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına inanılır.

Rüyada başkasını kısa saçlı görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments