Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa pantolon görmek

Rüyada kısa pantolon görmek

Rüyada kısa pantolon görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada kısa pantolon gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada pantolon kısaltmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulur.

Rüyada kısa pantolon görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada kısa pantolon giymek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak onlarla ayrı düşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçasını kısa görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak onlardan hayırsızlık göreceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı kısaltmak şartlarının da zenginleşeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments