Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon paçasını kısa görmek

Rüyada pantolon paçasını kısa görmek

Rüyada pantolon paçasını kısa görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, onu dinleyeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon paçasını kısa gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Rüyada pantolon paçasını kısa görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçası temizlemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada pantolon paça görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada pantolon paçası katlamak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments