Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon kısaltmak

Rüyada pantolon kısaltmak

Rüyada pantolon kısaltmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon kısaltmak gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçasını kısa görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon kısaltmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa pantolon görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Rüyada kısa pantolon giymek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak bunu da herkese ilan edeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada insanı kısa görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments