Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma almak

Rüyada kırmızı elma almak

Rüyada kırmızı elma almak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elma almak gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinden kırmızı elma almak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sepet kırmızı elma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı elma satmak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada koyu kırmızı elma görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada büyük kırmızı elma görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, daha sonra işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments