Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kırmızı elma görmek

Rüyada birine kırmızı elma görmek

Rüyada birine kırmızı elma görmek kendini her konuda geliştireceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, birçok engelin aşılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kötü düşmana, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada birine kırmızı elma gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada kırmızı elma çalmak düşmanlıkların biteceğine, kazançlı işler yapılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırılmış kırmızı elma görmek zafer elde edeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek mutlu bir evliliğe, geçiminin zor hale geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı büyük elma görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma satmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı elma koparmak başının belaya girmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments