Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı keçi görmek

Rüyada kırmızı keçi görmek

Rüyada kırmızı keçi görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, ne yapacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Rüyada kırmızı keçi gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı keçi görmek sermayesinin çoğalacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi doğumu görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun keçi görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi kestiğini görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, geçim derdinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz keçi kesmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, güzel zamanlar geçireceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Rüyada koyun keçi sağmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments