Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri elma görmek

Rüyada iri elma görmek

Rüyada iri elma görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada iri elma gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada kırmızı iri elma görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri elma görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri diş görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada iri boğa görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada iri yarı kadın görmek gözyaşının dineceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri zeytin görmek çok doğru bir yol tutulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah iri zeytin görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Rüyada iri deve görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments