Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki adet ay görmek

Rüyada iki adet ay görmek

Rüyada iki adet ay görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki adet ay gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada iki adet ay görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet bez görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin adet olduğunu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Rüyada adet kanı yemek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada adetliyken banyo yapmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini adetli görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken adet olmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada adet bezi yıkamak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, karlı işlere gireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments