Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı hap görmek

Rüyada kırmızı hap görmek

Rüyada kırmızı hap görmek rızkının eksileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı hap gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada kırmızı hap görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölüye hap vermek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapı yutmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada hapıs görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birini öldürmek ve hapse girmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments