Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapıs görmek

Rüyada hapıs görmek

Rüyada hapıs görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapıs gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada uyuşturucu hap almak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine tabir olunur.

Rüyada doğum kontrol hapı kullanmak ana baba sözü dinlemeye, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada hap içmeye çalışmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada birini öldürmek hapse girmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorla hap içmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, haneye bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, fenalıkta bulunmaya, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapı yutamamak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments